Tjänster

av | jun 25, 2019

Djupvågsmassage för både människor & hästar

Jag erbjuder djupvågsmassage för både människor och hästar i bl.a. Hallsberg, Karlskoga, Kumla, Örebro och andra närliggande områden.  Detta är en behandling som passar perfekt för den som vill öka sin rörlighet eller bli mer avslappnad. Genom harmoniska pulseringar skapas rörelse i kroppen, som bidrar till ökad cirkulation och vätskeflöde. Det resulterar i just avslappning och förbättrad rörlighet.

Som sagt erbjuder jag behandlingen för både människor och hästar. För tillfället är jag mitt uppe i min utbildning, i november 2019 får jag examen för hästar och under våren 2020 får jag min examen för människor.

Befinner du dig i Hallsberg, Karlskoga, Kumla, Örebro eller i något annat närliggande område?

Är du spänd eller har värk i exempelvis nacke eller rygg? Då kommer den här behandlingen passa dig perfekt. Skulle du vara intresserad av att vända dig hit till mig för en djupvågsmassage ser jag fram emot att höra från dig och jag ser givetvis även fram emot att få kunna hjälpa just dig med det som du känner att du behöver hjälp med.

Självklart är du varmt välkommen att höra av dig till mig om du har några frågor, du ska inte behöva vara osäker vad en behandling innebär!

Kontakta mig

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Adress: Hultsjön 282, 694 92  Hallsberg

Telefon: 0709 - 13 48 47

E-post: marie.olofsson2017@gmail.com

Jag erbjuder djupvågsmassage för dig som exempelvis befinner dig i Hallsberg, Karlskoga, Kumla, Örebro eller andra närliggande områden. Varmt välkommen!